Фолк певицата Камелия е бременна и вече не крие коремчето си. Това

...
Фолк певицата Камелия е бременна и вече не крие коремчето си. Това
Коментари Харесай

Камелия е бременна?

 Фолк певицата Камелия е бременна и към този момент не крие коремчето си. Това настояват почитатели, които неотдавна са били на присъединяване на изпълнителката. По думите им фурията е към този момент с очевидно коремче и наедрели форми, а когато фенове я подпитали по деликатната тематика, тя многозначително се усмихнала.

Show.bg публикува настояща фотография от едно от последните й участия. Камелия е облечена във впита по нея рокля, която ясно акцентира формите й. Безспорно проличава наедрялото й коремче, което подсказва за бременност в почти 6-ия месец.

Че певицата е бременна, се заприказва още преди 2 месеца, когато за първи път почитатели видяха, че е почнала да напълнява. Изпълнителката на " Луда по тебе “ постоянно е имала съвършени слаби форми и в никакъв случай не си е разрешавала да качи даже и кило.

В същото време не е загадка, че дружно с мъжа й Цветин от години се пробват да си имат дете, само че безрезултатно. " Аз мога да забременея, не е в това казусът. Но още в първия триместър изгубвам бебето. Това е доста мъчително, изживявах тежко всеки аборт. Не мога да си го причиня още веднъж “, призна преди време Камелия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР